tamat perjuangan Block 3 aku !!~ huhuhu:P


salam rakan2.. hari nie 6.11.2008 ak dah bejaya tamat kan block 3 ak kat tanah gersang manipal ni.. hahaha:P alhamdulillah..

ye lah setelah 10 mingu berusaha.. berhemtam pulas studi.. huhu.. tapi puas ati la rase.. exam ri tuh bole buat aa.. walau pun ade la skit2 yg tak berjaya nk jawap tp keseluruhan ok.. ok la dpt lulus pun jadik la.. hmm nk distinct tak dpt la kot..
ahahha kalo pose dota setahun pun tak leh distinct nyer.. hahaha..

hmm esok dah masuk block 4.. hmm penat nyer!!! baru abes exam ri ni esok dah block baru.. tak de cuti langsung tu yg benggang gak tuh
huhu.. tp takpe la kot.. mlm nie dah puas bedota gan dak2 nie..
abes sume ak lauk!~ hahha.. taklah ak tak pro mane pun..
huhu..
uNis exam makin dkt..
waaa cuaks doe.. block 2 block 1 nk kene revise balik.. banyak tuh.. Oleh itu rakan2 start lah study dari skang yer..
jgn last minute mmg tak sempat siyes..

huk2 tp jgn risau.. selagi kite maseh punya usaha insyallah ade jalan untuk kite.. tros kan tabah mengharungi liku2 kehidupan kite sbagai student medic kt manipal nie..

teruskan dgn Doa-Usaha-ikhtiar-tawakal.. DUIT.. insyallah berjaya..

2 Luahan hati:

nur_amalina said...

shah aku macam kenal jer gamba tu. tu gamba dewan kat samura kan??

shAiNe.aLi said...

best of luck for the result pulak kan:)

 
© Grunge Theme Copyright by idopku mylife | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks